Linker

Vil du følge E&B-prosjekter; fra innsiden?

Du kan nå følge Edvardsson & Berggrens prosjekter under utvikling, lese manusutkast, se koreografiskisser og studioimprovisasjon. Få ditt eget passord og brukernavn til Kuben der du finner E&B prosjektweb. Send en mail med navn og hvem du er. Du finner mailadressen under KONTAKT.

Les mer

Musikalsuksess i Finnmark

Premiere 13. oktober, 2007 i Vadsø. Seksere på terningene, alt utsolgt og braksuksess. Ifølge Nordlys er Snø og ild teaterhistorie i Finnmark, en av de beste forestillingene noensinne.

Les mer

E&B; og Nasjonalballetten

Ballettlaboratoriet er Operaen og Nasjonalballettens forum for eksperimenter og utvikling av ny koreografi. 26. januar, 2007, var det prøvevisning av Sigrid Edvardssons arbeid med danserne Line Alsaker, Sissel . og Caroline . med musikk av Arne Berggren.

Les mer

E&B; i Pompidousenteret

Utdrag av Edvardsson & Berggrens "Sidespor" er grunnlaget for Marc Thiroins installasjon "Le lien aspirant" vist i Centre Pompidou i Paris i oktober, 2006. Installasjonen består av tre loops filmet med mobiltelefon av improvisasjoner rundt en støvsugerslange ved Sognsvann. Musikk av Audio Room. Foto: Marc Thiroin. Les mer

Les mer

Grenser

Edvardsson & Berggren.Fenomenologiske improvisasjoner over departementskantiner, arkitektkontorer og andre åpne landskap. Alltid med innslag av enten isopor, pledd eller støvsuger. På stedet: Sigrid Edvardsson og Arne Berggren.


Les mer

Sidespor

Sidespor Improvisert frem i og for Togstallen på Finse. Om bensin, eksplosjoner og viljen til å spise en partner. Premiere på Finse, 9. april, 2006.Se utdrag 1 fra Sidespor (Quick Time 2.2 MB) .
Se introfilm "Finse 1222" (Quick Time 7 MB) .
Se utdrag 2 fra Sidespor (Quick Time 999 KB) .

Les mer

En intens motvilje mot allsang

En intens motvilje mot allsang - Edvardsson & BerggrenFørste forestilling med konstellasjonen Edvardsson & Berggren. Utviklet som impro utfra en eksisterende monolog av Arne Berggren, opprinnelig fremført på litteraturfestivalen på Lillehammer. Edvardsson skulle hjelpe Berggren med litt "kroppspråk og bevegelse", men var raskt med i selve forestillingen som koreograf og medregissør. Forestillingen ble beskrevet som en krysning av samtidsdans, stand up og samtaleterapi.

Se utdrag fra En intens motvilje mot allsang (Apple Quick Time film 7.946 kb)

Les mer