Linker

Bibliografi

1991 Frøken brenner! (Ungdomsnoveller, Aschehoug)
1992 Stillemannen (Ungdomsroman, Aschehoug)
1993 Vanessa (Ungdomsroma, Aschehoug)
1994 Instamatic (Roman, Aschehoug)
1994 Den ømme morderen (Ungdomsroman, Aschehoug)
1995 Hva avholder nordmenn fra biavl? (Petiter, Aschehoug)
1995 Kornetten (Ungdomsroman, Aschehoug)
1996 Dronningen (Ungdomsroman, Aschehoug)
1997 Fisken (Ungdomsroman, Aschehoug)
1997 Alt seksuelt! (antologi, med Tore Renberg)
1998 Weekend (Filmmanus, med Erik Gustavson, Ascehoug)
1998 Webers lov (Roman, Tiden)
1999 Bobben (barnebok, Damm)
1999 Stemmer ved verdens ende (antologi m/Gro Dahle og Gerd Brantenberg)
1999 Du ser SÅ godt ut (Skuespill)
2000 Den ømme morderen (ung.roman, Aschehoug)
2001 Fisken (ungdomsroman, Aschehoug)
2001 Bobben igjen! (barnebok, Damm)
2002 Minst (barnebok, Aschehoug)
2003 Stor gutt (billedbok med Fam Ekman)
2003 Biene (barnebok, Damm)
2004 Advent (roman, Tiden)
2004 Torsketryne (barnebok, Damm)
2004 Min første leseløve (m/ Anne B. Ragde og Jon Ewo, Damm)
2005 En intens motvilje mot allsang (essay, Gyldendal Akademisk)
2005 Det onde (barnebok, Aschehoug)
2006 Spillet (barnebok, Aschehoug)

2007 Gutten som hatet fotball (barnebok, Aschehoug) 

Tilbake - Infoside