Linker

Bibliografi

Netter er fullt av upresis informasjon. Her er en komplett og til enhver tid oppdatert bibliografi over titler av Arne Berggren.

Les mer

På livet laus - intervju om kreativitet

På livet laus søndag 15.januar kl 8:30: Forfatteren Arne Berggren har skrevet 20 bøker i en lystig og selvironisk tone. I den siste boka , "En intens motvilje mot allsang", har alvoret størst plass. Hvorfor? spør intervjuer May Holme.

Les mer

Bruk av tekster/musikk/dramatisering

All bruk av tekster og dramatisering og andre forespørsler - kontakt Kuben v/Siv T. Grønn (siv.gronn@mac.com)

Mobil: +47 916 13 588

Bruk av innspilt musikk - kontakt Tono.

 

Les mer

Særemnehjelp

Du skal skrive særemne om en forfatter eller bøker. Du skulle levert for en uke siden. Her finner du svarene på de spørsmålene Arne Berggren oftest får fra desperate skoleelever. I tillegg finner du linker til intervjuer, bokomtaler, bilde og annet nyttig stoff. Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på enkelthenvendelser. Lykke til!

Les mer

En intens motvilje mot allsang!

Arne Berggren - En intens motvilje mot allsang! - Last ned pressefoto

Arne Berggren trodde han visste alt som var verdt å vite om kreativitet, da en mystisk hendelse snudde livet hans opp ned. Mannen som hatet karneval, høytidsdager og allsang, befant seg plutselig der det var aller farligst. Gjennom en nådeløst ærlig og humoristisk reise tilbake til barndom finner han ut hva han egentlig rømmer fra. En intens motvilje mot allsang viser deg veien til en ny forståelse av kreativitet og hvordan du virkelig kan få de gode ideene. En bok som vil utfordre, provosere og inspirere.


Arne Berggren - En intens motvilje mot allsang!

Last ned pressefoto - Arne Berggren.

Last ned pressefoto - Arne Berggren - Bokomslag.

Finn ut mer her!

Les mer