Arne Berggren debuterte som forfatter med en novellesamling for ungdom i 1991, "Frøken brenner!".
Året etter fikk han Kritikerprisen for romanen "Stillemannen  - historien om et drap". Han er blitt oversatt til flere språk. Barne- og ungdomsbøkene utgis på Aschehoug forlag. Voksenbøkene utgis av Gyldendal/Tiden.  I tillegg har han utgitt lettleste bøker på Damm Forlag.

Linker

Utgivelser

Bla til neste side

Bla til forrige side

Den ømme morderen (1994)

Hun er seksten, han er tyve. To planeter som braker sammen. De blir kjærester. En ny verden åpner seg for henne, en verden der alt er mulig. Men i skyggene skjuler det seg en morder. En som vil ha Maria for seg selv. Et sinnssykt vesen som sliper knivene og venter.
© FS Informasjonstjenester

Den ømme morderen. Serie: Volum - Kjøp denne

Stillemannen - historien om et drap (1992)

Varedeklarasjon: Stillemannen advarte meg. Han sa jeg måtte passe meg for det mørke jeg hadde inni meg. At det var farlig. Og han hadde rett. For i det ene øyeblikket var sommeren sol, bading og forelskelse, mens den i det neste var en tåke av sjalusi, våpen og blod. Nå er det meg som er Stillemannen.

Stillemannen historien om et drap. Serie: Volum - Kjøp denne

Frøken brenner! (1991)

Volum Varedeklarasjon: Arve er på vei inn i de harde tenårene, og med seg på turen har han kompisene Ove og Per Einar. Uten at det nødvendigvis hjelper så mye. Mye til hjelp er heller ikke moren til Bønna, hun guttene har i seksualundervisning. På dette feltet har de nemlig mer tro på Willy, for han har gjort det minst ti ganger, fem av dem uten dong.

Frøken brenner! og andre historier om kjærlighet, død og råtne rampestreker. Serie: Volum - Kjøp denne