Arne Berggren debuterte som forfatter med en novellesamling for ungdom i 1991, "Frøken brenner!".
Året etter fikk han Kritikerprisen for romanen "Stillemannen  - historien om et drap". Han er blitt oversatt til flere språk. Barne- og ungdomsbøkene utgis på Aschehoug forlag. Voksenbøkene utgis av Gyldendal/Tiden.  I tillegg har han utgitt lettleste bøker på Damm Forlag.

Linker

Utgivelser

Bla til neste side

Bla til forrige side

Biene (2003)

Bokomslag - Minst, Arne Berggren Pappa er sliten, og finner ut at han trenger en hobby. Han begynner med bier, og når tredve tusen bier i en kube skal være med på ferie, viser det seg at det ikke er helt enkelt å være birøkter for første gang..
© FS Informasjonstjenester

Biene. Serie: Leseløv. - Kjøp denne

Minst (2002)

Bokomslag - Minst, Arne Berggren Martin er lillebror til Jonas. Noen ganger synes han det er fælt å være minst, men stort sett er det fint å ha en storebror. Som når de tisser på veggen inne for å gi pappa en lærepenge. Familien har også en katt som heter Burre. Burre er veldig gammel, og en dag må de ta ham med til dyrlegen.
© FS Informasjonstjenester

Minst. Serie: God bok. - Kjøp denne

Du ser SÅ godt ut! (skuespill, 2001)

Bokomslag - Du ser så godt ut! Arne Berggren Et stykke for fire kvinner. Om å se en rolle og søke en kraft. Hvem er du, når det alltid er andre som forteller din historie? Stykket hadde premiere på Centralteateret september 1999.

Du ser SÅ godt ut! Skuespill. - Kjøp denne

Bobben igjen (2001)

CD omslag - Bobben igjen, Arne Berggren Plutselig var han tilbake. Ingen visste helt hvor han hadde vært. Eller hvorfor han kom tilbake. Han bare sto i skolegården en dag. Smørte ei klyse ned i asfalten. Kneip med øynene. Jasså, sa han. Bobben var tilbake.
© FS Informasjonstjenester

Bobben.Serie: Leseløve. - Kjøp denne

Stemmer fra verdens ende (m/ Gro Dahle, Gerd Brantenberg,1999)

Bok omslag kommer - Stemmer fra verdens ende (m/ Gro Dahle, Gerd Brantenberg,1999), Arne Berggren Stemmer fra verdens ende (m/ Gro Dahle, Gerd Brantenberg,1999)